Sta stil bij de geboorte van je kind.

Denk dan ook aan je verzekeringen!

De geboorte van een baby is een bijzonder moment in je leven. Als trotse ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind. Daarom is het belangrijk om na de geboorte even stil te staan bij je verzekeringen. Misschien niet het onderwerp waar je als eerste aan denkt, maar wel noodzakelijk om de risico's te beperken.

Verzekeringen veranderen Door de komst van de baby verandert de gezinssituatie. Bij een verandering van jouw persoonlijke situatie, adviseren wij altijd contact op te nemen. Is je baby al aangemeld bij de zorgverzekering? Aanmelding moet binnen vier maanden na de geboorte plaatsvinden. En is jouw zoon of dochter al bijgeschreven op de reisverzekering? Vergeet dit niet te doen voordat je op reis gaat. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van situaties die veranderen bij de geboorte van een baby. Voorkom onaangename verrassingen en maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Doe de Geboortecheck! Via de verzekeringschecklist loopt je langs alle verzekeringen. Je krijgt dan een duidelijk beeld welke verzekeringen aangepast moeten worden en welke niet. Zo kun je de risico’s voorkomen, schade beperken en alleen verzekeren wat echt nodig is. Wil je liever dat er een adviseur met je meekijkt? Dat kan! Plan dan een afspraak via onze website.

Ben je een voetbalfan? Dan is het leuk voor jou en je baby om te weten dat Univé Oost een samenwerking is gestart met de drie grote voetbalclubs in Oost Nederland. Met trots sponsoren wij de Herakids, Tukkertjes en Superbaby's, de kidsclubs van Heracles, FC Twente en De Graafschap. Meld je baby aan voor een gratis lidmaatschap bij de club van jouw voorkeur en profiteer van al het leuks dat we samen met deze clubs voor je hebben bedacht.

Lees hieronder meer over de samenwerkingen met de drie grote voetbalclubs!

FC Twente Op donderdag 16 juli 2020 is Univé Oost trotse hoofdsponsor geworden van de Tukkertjes, de jongste leden van de FC Twente Kidsclub. Plezier en beweging voor kinderen van alle leeftijden vinden wij erg belangrijk. Univé Oost is Supporter van Sport. Daarom draagt Univé Oost de FC Twente Kidsclub een warm hart toe.

Nieuwe fans kunnen niet vroeg genoeg lid worden. Vanaf hun geboorte tot de leeftijd van 1 jaar krijgen de jongste Tukkertjes dan ook een gratis lidmaatschap. De Kidsclub organiseert samen met Univé Oost allerlei leuke activiteiten om de jongste fans te betrekken bij de club. Neem bijvoorbeeld de babyfotoshoot. Een fotoshoot waarbij het Tukkertje gratis op de foto kan met één van de selectiespelers. Een super leuke herinnering voor later!

Heracles Univé Oost is ook trotse sponsor van Herakids, de kidsclub van Heracles. We zijn betrokken bij alle activiteiten die voor de jonge fans georganiseerd worden. Van een baby-fotoshoot met een selectiespeler tot jeugdtoernooien en kinderfeestjes. Dat we vanaf de geboorte betrokken zijn, maakt de onderlinge band hechter. Net als in het echte leven. De geboorte is tevens een moment in je leven waarop de gezinssituatie verandert en er zaken geregeld moeten worden. Verzekeringen bijvoorbeeld. Univé speelt daarop in met een slimme verzekeringscheck voor alle Heracles-fans. Zo zorgen we er samen voor dat alles goed geregeld is.

De Graafschap Al jarenlang is Univé Oost nauw betrokken bij voetbalclub De Graafschap in Doetinchem. Voorheen als sponsor van de Superboertjes (de Kidsclub), per 11 september 2020 als hoofdsponsor van de Superbaby’s. Dat we nu vanaf de geboorte al zichtbaar zijn bij de fans van deze club, is een win-win situatie voor beide partijen.

De Superbaby’s mogen in hun eerste levensjaar op de foto met één van de selectiespelers én Univé is er voor hun ouders als er zaken geregeld moeten worden. Bijvoorbeeld het aanpassen van polissen na de geboorte. De Achterhoekse Superboeren zijn trouwe Univé-leden en daar doen we graag alles voor!

Bekijk ook onze andere samenwerkingen!