Univé Oost in beweging

Versterking van onze online bereikbaarheid!

En zo blijven we nog steeds thuis door het coronavirus. We doen ons best om op afstand contact met je te houden. Via de telefoon of het beeldbellen, maar ook via e-mail of Mijn Univé zijn we goed bereikbaar. Onze medewerkers werken zo veel mogelijk thuis om jou via deze keuzes persoonlijk te spreken. De winkels zijn wel gewoon geopend, maar als het niet nodig is, blijf dan thuis en bel ons!

Verandering bereikbaarheidsmodel Onze leden geven steeds meer de voorkeur aan contact via telefoon, app, e-mail of andere online kanalen. Als gevolg daarvan loopt het aantal bezoeken in onze winkels terug. Daarom passen we ons bereikbaarheidsmodel aan. De winkels in Lochem, Haaksbergen en Winterswijk sluiten vanaf 1 februari 2021 de deuren.

De capaciteit op online contactmogelijkheden zoals telefonie, beeldbellen, app, chat en e-mail breiden we uit. Van ons mag je verwachten dat je wordt geholpen door onze ervaren adviseurs. Die jou van een persoonlijk risicoadvies kunnen voorzien en er zijn voor al je vragen.

Verhuizing hoofdkantoor naar Enschede Kantoormedewerkers zijn nu over meerdere kantoren gehuisvest. Voor een efficiënte organisatie met focus op een optimale klantbediening is dit niet praktisch. Bij de keuze tussen een groter kantoor in Enschede en het huidige hoofdkantoor in Groenlo telden factoren als geografische ligging, de aanwezigheid van een hogeschool en universiteit, en de voordelen van een grote stad mee.

Op dit moment zijn de voorbereidingen gestart om het kantoor klaar te maken. Het streven is om in het eerste kwartaal van 2021 te verhuizen. De winkel in Groenlo blijft bestaan. Voorlopig blijven we nog in het oude pand, maar we gaan opzoek naar een nieuwe locatie.

Nieuwe website Trots zijn we op de nieuwe lokale website www.univeoost.nl, de landingspagina voor ons advies. In combinatie met www.unive.nl, primair gericht op verzekeringsproducten, bieden we risicoadvies en zijn we 24/7 makkelijk te bereiken. Niet alleen voor verzekeren, maar ook voor hypotheken en bankzaken. Met voorbeelden leggen we uit wat we voor jou kunnen betekenen.

Naast klantverhalen is er meer te vinden over onze rol in de lokale samenleving, ledenactiviteiten, sponsoring en samenwerkingen. Maar ook onze lokale acties en (online) evenementen. Je kan makkelijk een schade melden en contact met ons opnemen. Bekijk de website gerust!

Focus op risicoadvies Het voorkomen van schade en het beperken van de gevolgen krijgt bij Univé Oost volop aandacht. En dat niet alleen! Door samen met jou de risico’s op brand of inbraak te verkleinen, kunnen we met elkaar veel leed voorkomen. Zo maken we het leven veiliger en zekerder, voor iedereen.

Dat komt terug in ons risicoadvies voor de vertrouwde verzekeringsproducten, in nieuwe diensten als Veilig Wonen en Duurzame Zekerheid. Kortom: Univé Oost is volop in beweging om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Onze adviseurs staan voor je klaar!