Univé Oost in beweging

Univé Oost blijft zich ontwikkelen

Univé zit niet stil! Dat we ons constant blijven ontwikkelen, hebben we de afgelopen tijd laten weten. Vorige week kondigden we de overname van Roord Assurantie B.V. vanaf 1 april al aan en informeerden we al over de verhuizing van onze locatie in Oldenzaal en de verruiming van de openingstijden in De Lutte en Ootmarsum. In dit bericht vertellen we je er meer over!

Roord Assurantie in Oldenzaal wordt onderdeel van Univé Oost Vanaf 1 april 2021 wordt Roord Assurantie overgenomen door Univé Oost, met als doel het uitbreiden van de klantportefeuille en netwerk in Twente. Maar ook het helpen van een lokale assurantietussenpersoon als Roord Assurantie B.V. met het onderbrengen van grote risico's en (digitale) klantbediening. Zo profiteren beide partijen van de overname. Lees meer over de overname in het nieuwsbericht of het achtergrondverhaal over Hans en René Roord.

Univé Oost is ook bemiddelaar! Voor de nieuwe klanten in Oldenzaal zal er door de overname weinig veranderen. Univé Oost is namelijk niet alleen een verzekeraar, maar ook een assurantietussenpersoon. Onder de naam Univé Oost Bemiddeling B.V. werken we als bemiddelaar samen met veel verzekeraars. Door deze rol als bemiddelaar geven we inzicht in allerlei mogelijke verzekeringen, met een onafhankelijk en persoonlijk advies van onze adviseurs. Niet alleen gericht op de verzekeringen van Univé, maar ook van andere aanbieders. Wil je meer weten over hoe we dat doen? Dat lees je hier!

De Univé winkel in Oldenzaal gaat verhuizen Door de overname kiest Univé Oost ervoor om vanaf medio april de huidige Univé winkel in Oldenzaal naar het kantoorpand van Roord Assurantie in het centrum van Oldenzaal aan Oostwal 1 te verhuizen. Daarmee worden ook de openingstijden van de Univé winkel in Oldenzaal verruimt. Van maandag tot en met vrijdag is de winkel van 9.30 uur tot 17.30 uur geopend en op dinsdagavond tot 20.00 uur. Zo profiteren ook de Univé klanten in de regio Oldenzaal al meteen van de samenwerking.

Verruiming openingstijden in De Lutte en Ootmarsum De openingstijden van onze kantoren in De Lutte en Ootmarsum worden vanaf 1 april verruimt. De traditionele tussen-de-middag-sluiting gaat eraf. Zo krijgen we meer uniformiteit in onze winkels en zijn we langer te bezoeken. Bekijk het overzicht van onze winkels met de actuele openingstijden!

Nieuwe winkel in Groenlo In mei openen wij een nieuwe winkel in het centrum van Groenlo, aan de Beltrumsestraat 47a. De winkel wordt afgestemd op het nieuwe winkelconcept van Univé, gericht op het verbinden van mensen. Zo organiseren we er straks bijvoorbeeld preventie-evenementen voor brand- en inbraakpreventie, maar ook EHBO-trainingen, Jurist op locatie- of gezondheidsdagen. Met als doel het leven veiliger en zekerder te maken voor iedereen. We kijken er nu al naar uit om jou op de nieuwe locatie te verwelkomen.

Onze advieswinkels zijn geopend. Maar maak altijd een afspraak! De nieuwe versoepelingen van het RIVM maakten het mogelijk om een aantal van onze advieswinkels te openen. Binnen lopen in onze winkels zonder afspraak is echter niet mogelijk. Maak daarom altijd een afspraak! Heb je een korte vraag of wil je liever contact op afstand? Kies dan voor een telefonische of online afspraak met één van onze adviseurs. Zij staan dagelijks voor je klaar, welke mogelijkheid je ook kiest! We kunnen ons voorstellen dat al deze ontwikkelingen vragen oproepen. Stel ze daarom gerust! Neem contact op met onze klantenservice via 088 3300 300 of mail naar oost@unive.nl. Onze adviseurs helpen je graag!

Onze adviseurs staan voor je klaar!