Tips

Zin in de zomer!

Wat hebben we er massaal naar uitgekeken: de zomervakantie van 2021. Nooit eerder waren we er zo aan toe. Even weg uit eigen huis. Een andere omgeving, nieuwe mensen ontmoeten en genieten van zon, zee en strand. Heb jij jouw camper, caravan of vouwwagen al uit de stalling gehaald? Of ga je liever naar een luxe hotel met alles erop en eraan? Waar je ook heen gaat, we hopen van harte dat je zult genieten. Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom geven wij je graag een aantal tips voor je vertrekt…

Tips

Goed voorbereid op reis

Staan je koffers al klaar? Dat is mooi. Dan staat er bijna niets meer in de weg om aan je welverdiende vakantie te beginnen. Of is het misschien toch wel handig om voor vertrek nog even een aantal dingen te checken? Niet alleen afspraken maken over wie er voor je huisdieren zorgt, maar ook andere zaken regelen die je eventueel ongemak op reis kunnen bezorgen. Want daar zit niemand op te wachten. Optimaal genieten is wat we allemaal willen, toch? Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom geven wij je graag een aantal tips voor je vertrekt.

Het zal je maar gebeuren… Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar uiteraard ben je daar helemaal niet mee bezig als je in de vakantiestemming bent. Toch is het goed om jezelf een aantal vragen te stellen voordat de reis begint. Want het zal je maar gebeuren… Wat dekt jouw reisverzekering bijvoorbeeld als je te maken krijgt met diefstal op je vakantieadres of schade aan je huurauto? Wil je een annuleringsverzekering afsluiten zodat je je reis kunt cancelen mocht je door ziekte niet kunnen gaan of wanneer een familielid onverwacht komt te overlijden? Wat als je motorpech krijgt onderweg naar je vakantieadres? Maar ook: is je huis wel goed beveiligd tegen inbraak als jij twee weken weg bent?

Univé denkt met je mee Onze verzekeringsadviseurs staan ook deze zomer voor je klaar. Ze kunnen je alles vertellen over onze Reis- en annuleringsverzekering, Pechhulp buitenland verzekering of het Alarm-in-huis abonnement. Samen komen we er wel uit. Eerst kijken wat jouw plannen zijn, dan eventuele voorzorgsmaatregelen treffen en daarna een passend verzekeringspakket samenstellen. Wij denken met je mee en helpen je graag om met een onbezorgd gevoel op vakantie te gaan. Mocht er onverhoopt iets gebeuren? Dan staan wij uiteraard 24/7 voor je klaar. Eén telefoontje vanuit je vakantieadres en wij ontzorgen je. Is dat geen heerlijk vooruitzicht?

Fijne zomervakantie!

Heb jij al een reisverzekering afgesloten? Klik voor meer informatie!