Natuurlijk genieten...

... is lekker eropuit in eigen regio!

In deze tijd van het jaar kun je heerlijk ontspannen tijdens een prachtige wandeling of fietstocht in de natuur. Je hoort de vogeltjes fluiten, je voelt de zon op je gezicht. Je ruikt de heerlijke geur van de bloeiende bloemen en vers gemaaid gras. Wat is het heerlijk om in de buitenlucht te zijn! Dit is dé tijd om op ontdekkingstocht te gaan in je eigen omgeving. Want ook dichtbij huis valt er genoeg te beleven! Laat je inspireren door mooie wandel- en fietsroutes en picknickplekken, profiteer van uniek voordeel op vakantie arrangementen, lees mee met boeiende verhalen van onze leden en maak kans op één van de 25 gevulde picknickmanden voor het ultieme voorjaarsgevoel. En dat allemaal in onze eigen regio. Dat is Natuurlijk genieten!

Natuurlijk genieten...

... met een heerlijke overnachting

Heb jij zin om er even tussenuit te gaan en voordelig te overnachten in een verrassende omgeving? Speciaal voor de leden van Univé Oost hebben vakantieverblijven uit Twente en de Achterhoek een uniek arrangement samengesteld.

Klik op de paarse buttons voor meer informatie of om jouw vakantie te boeken. Dat wordt Natuurlijk genieten!

... met een (gratis) picknick

Win een gratis picknick t.w.v. €70,- Een dagje op pad in eigen regio wordt nog leuker met een heerlijke picknick onderweg! Door mee te doen aan deze winactie maak je kans op één van de 25 picknickmanden, gevuld met heerlijke producten van Zuivelhoeve. Perfect voor een gezellige picknick met het hele gezin. Wil je ook kans maken? Klik op de button!

Lees ook onze blog met tips voor prachtige picknickplekken in de regio! Klik hier.

... op het boerenerf in de regio

Heerlijk picknicken in en wandelen door een kleurrijke bloemenzee of tijdens het picknicken meekijken met het melken? Dit is mogelijk bij Bloem, Bij & Meer in Megchelen of bij Landgoed het Hengelman in De lutte. Lees wat beide boerenbedrijven te vertellen hebben!

... in Twente en de Achterhoek

Dichtbij huis is veel moois te zien! Ga op ontdekkingsreis in de Achterhoek of Twente. Pak de (elektrische) fiets, motor, oldtimer of trek je wandelschoenen aan. Er is zo veel te zien en te beleven in Oost-Nederland.