Continu in ontwikkeling

Univé oost in beweging

Hypotheken, nieuwe locatie in Groenlo geopend, één jaar Univé Oost in Ootmarsum en De Lutte en de bemiddelaarsrol. Lees gauw verder!

De ontwikkelingen van Univé Oost

Continu in beweging

Wist je dat Univé Oost ook verzekeringen aanbiedt van andere aanbieders? Dit betekent dat onze adviseurs altijd eerst kijken naar jouw situatie. Wij kijken verder dan de verzekering waar je om vraagt. Als tussenpersoon kijken we vervolgens naar wat de best passende oplossing voor jou is. Ook als dit buiten Univé is in de vorm van verzekeringen van andere verzekeraars. Door met steeds meer (lokale) partijen de handen in één te slaan, krijg jij als klant nog meer keuze. Zoals door de overname van Nijhuis Financiële Dienstverlening in Ootmarsum en De Lutte en de assurantieportefeuille van Roord Assurantie in Oldenzaal waardoor we nu ook RegioBank producten aanbieden in deze regio en meer kennis in huis halen. Hierdoor krijgt onze klant altijd persoonlijk advies op maat.

Feest: 1 jaar Univé Oost in Ootmarsum en De Lutte! Sinds juni vorig jaar prijkt het logo van Univé op de gevel. Wat is er sindsdien veranderd? Door de overname van Nijhuis Financiële Dienstverlening kreeg Univé Oost er twee locaties en RegioBank bij! Inmiddels zijn we al een jaar verder en blikken we terug op een jaar waarin we als kantoor en team enorm gegroeid zijn. Demi Weustink, Particulier adviseur incl. bankzaken, en Gerard IJsseldijk, teamleider van de vestigingen in De Lutte en Ootmarsum, deden hun verhaal in Dinkelland. Klik hier om het interview terug te lezen. Ook spraken we Melinda Velnaar, Particulier adviseur verzekeringen & bankzaken, voor het item 'Kop koffie met...' Klik op de button en lees wat ze ons te vertellen heeft!

Alles wat je wilt weten over hypotheken Ben jij van plan om binnenkort je eerste huis te kopen? Of ga je verhuizen of verbouwen? Grote kans dat je hier een hypotheek voor nodig hebt. Iets wat je niet iedere dag afsluit.

Daarom verzamelden wij speciaal voor jou alle informatie op één plek. Bereken hoeveel hypotheek jij kunt krijgen, lees wat het verschil tussen een lineaire en annuïteitenhypotheek is en leer onze hypotheekadviseurs kennen.

Nieuwe locatie in Groenlo open! De afgelopen maanden stonden bij Univé Oost in het teken van verhuizen. De verhuizing van het hoofdkantoor naar Enschede en een nieuwe locatie in Groenlo zijn nu een feit! Onze nieuwe locatie in het centrum van Groenlo is gevestigd aan de Beltrumsestraat 47a. De winkel is opgezet volgens het nieuwe winkelconcept van Univé, gericht op het verbinden van mensen. Zo willen we in de toekomst, wanneer het weer kan, bijvoorbeeld evenementen organiseren voor brand- en inbraakpreventie, maar ook EHBO-trainingen en gezondheidsdagen. Met als doel het leven veiliger en zekerder te maken voor iedereen. We kijken er nu al naar uit om jou op de nieuwe locatie te verwelkomen. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur. Donderdagavond tot 20.00 uur. Wij zijn weer helemaal geopend! Heb jij het al gelezen? Door de versoepelingen zijn wij in de mogelijkheid om jou weer te ontvangen op onze advieskantoren en servicepunten. Een écht gesprek: we hebben het gemist! Kom gerust langs voor een goed gesprek. Je kunt ook eerst een afspraak maken, dan hebben we uitgebreid de tijd voor al je vragen. Maak nu een afspraak via ons afsprakenformulier. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van de overheid op.

Onze adviseurs staan voor je klaar!