Interview Petra Scholing - Krupe Adviseur bij Univé Oost

Persoonlijk advies bij overstap naar Univé zorgverzekering

Vanaf half november tot eind december zit het IC-zorgteam van Univé klaar om nieuwe leden te begeleiden naar hun ideale zorgverzekeringspakket voor 2022. Petra Scholing-Krupe, Adviseur bij Univé Oost, maakt onderdeel uit van dit team en kijkt nu al uit naar de interessante, telefonische adviesgesprekken die haar te wachten staan.

Interview Petra Scholing - Krupe

Kop koffie drinken met...

Heb je door corona meer fysiotherapiebehandelingen nodig, ga je volgend jaar eindelijk die verre reis maken of is jouw kind toe aan een beugelbehandeling? Dan kan het interessant zijn om je huidige zorgverzekeringspakket eens onder de loep te nemen. Vanaf half november tot eind december zit het IC-zorgteam van Univé klaar om nieuwe leden te begeleiden naar hun ideale zorgverzekeringspakket voor 2022. Petra Scholing-Krupe, Adviseur bij Univé Oost, maakt onderdeel uit van dit team en kijkt nu al uit naar de interessante, telefonische adviesgesprekken die haar te wachten staan.

“Vaak ziet men door de bomen het bos niet meer of heeft men geen zin of tijd om alles zelf uit te zoeken. Het geeft dan ook veel voldoening om mensen te kunnen helpen bij alle vragen die ze hebben" - Petra Scholing - Krupe

Juiste keuzes De ene keer is iemand op zoek naar het goedkoopste zorgverzekeringspakket, de andere keer naar specifieke voorwaarden die passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Iedere zorgvraag is uniek en dat maakt mijn werk zo afwisselend en leuk. Heb jij nog geen zorgverzekering bij Univé en wil je alvast een indicatie van welk pakket bij jou past? Doe dan onze online zorgcheck. Kom je er niet uit of heb je specifieke vragen? Dan kun je vanaf 15 november gratis bellen naar 088 3300 300

Blije mensen “Vorig jaar heb ik al veel mensen blij gemaakt. Zo belde er iemand die een kunstgebit moest en niet wist dat dat bij Univé volledig vergoed werd vanuit de basisverzekering Zorg Vrij. Wat ik ook leuk vind is wanneer er iemand belt die zijn/haar eerste kind verwacht. Bij zo’n levensmoment is het belangrijk om je pakket daar goed op af te stemmen. Wil je bijvoorbeeld op zwangerschapscursus of een bevalling in het ziekenhuis? Hoeveel uren kraamzorg zou je willen en heb je straks misschien behoefte aan bekkenfysiotherapie? Wij denken met je mee en geven je het beste advies. En natuurlijk vraag ik ook altijd even hoe de zwangerschap verloopt. Hoe meer informatie ik krijg, hoe beter ik iemand kan adviseren. Sommige mensen willen alles wel verzekeren om geen enkel risico te lopen. Maar het is zonde om je te verzekeren voor zorg waar je zeker geen gebruik van gaat maken. Uiteraard ligt de keuze altijd bij degene die belt.”

Gemakkelijk overstappen Voor mensen die willen overstappen naar een zorgverzekeringspakket van Univé, kan het IC-zorgteam direct alles regelen. Gegevens invoeren, kosten in kaart brengen, online afsluiten en zelfs de huidige zorgverzekering opzeggen. Gemakkelijker kan het niet. Mogen wij je bellen in december? Meld je dan aan voor onze zorgpremiealert!

Als eerste op de hoogte van de nieuwe zorgpremie? Meld je aan!