Continu in ontwikkeling

Univé oost in beweging

Hybride werken, Univé in Oldenzaal, extra preventie voor leden en supporter van FC Twente. Lees gauw verder!

Univé Oost blijft niet stilzitten

Continu in beweging

Nu sportevenementen weer kunnen, zien we jou steeds vaker op het sportveld. En dat maakt ons blij. Door te sporten kom je in beweging en dat is goed voor je gezondheid. Ook Univé Oost blijft niet stil zitten. We zijn volop in beweging om invulling te geven aan onze misse: 'Samen het leven veiliger en zekerder maken'. Daarom vertellen we je graag over de meest recente ontwikkelingen van Univé Oost. We gaan hybride werken! Alle kantoren van Univé Oost zijn al lang weer geopend voor advies en vragen. Toch blijven we onze werkzaamheden op twee verschillende plekken doen. Zo gaven medewerkers aan dat ze een voorkeur hebben voor een gezonde mix van thuis en op kantoor werken. Aan de wens om meer hybride mogelijkheden komen we graag tegemoet. In het nieuwe normaal zijn kantoor en de thuiswerkplek gelijkwaardig. Omdat het werken via beeldbellen, telefoon, chat of e-mail goed bevalt, bieden we ruimere openingstijden via deze kanalen. Zodat we je ook 's avonds en in het weekend gewoon thuis van ons advies kunnen voorzien. Univé in Oldenzaal Inmiddels maakt Roord Assurantie alweer een half jaar deel uit van Univé Oost. Zowel klanten van Roord Assurantie als de leden van Univé Oost weten ons te vinden op het kantoor in het centrum van Oldenzaal aan Oostwal 1. Daar zijn Univé medewerkers samen met de vertrouwde gezichten van Roord aanwezig om jou te helpen met verzekeringen of een hypotheek. Met als uitgangspunt de risico's in jouw leven voorkomen en beperken. We weten wat er speelt, kennen de markt en gaan graag samen opzoek naar de beste oplossing voor jou. Wij geven jou persoonlijk advies, jij beslist.

Extra preventie voor leden Het voorkomen van schade krijgt bij Univé Oost volop aandacht. Daarom staat de komende maanden bij ons in het teken van een veilig thuis. Door samen met jou de risico’s op brand of inbraak te verkleinen, kunnen we met elkaar veel leed voorkomen. Naast de praktische tips in dit ledenmagazine en de klantverhalen waarbij de impact van een schade duidelijk wordt. Werken we aan een speciale ledenaanbieding met preventieartikelen voor leden met een woonverzekering. Zo maken we het leven veiliger en zekerder, voor iedereen.

Een gezond leven en fitheid stimuleren Het kan je bijna niet zijn ontgaan, de aankondiging van Univé Oost als Stersponsor van FC Twente. Want de passie en beleving van de FC Twente supporters raakt ons. Het gaat niet alleen om de resultaten. Het gaat om inzet, passie en de strijd aangaan. De mentaliteit van doe maar normaal en hard werken. Dat is wat de regio Twente, maar ook de Achterhoek kenmerkt en waar wij als Univé Oost ook deel van uit maken. We gaan samen met de voetbalclubs aan het werk om voetbalfans ook fan van Supporter van Sport en Univé te maken. Vanuit een gezamenlijk doel: een gezond leven en fitheid stimuleren. En dat start bij het stimuleren en faciliteren van sport en sporten. Op univeoost.nl lees je wat we doen. P.S. Blijf letten op je mail voor een bijzondere beleving! Bé Reinders en Jan Thale Haandrikman Raad van Bestuur Univé Oost

Onze adviseurs staan voor je klaar!