Esther Wijnhoud, Adviseur Particuliere Verzekeringen

"Nu nog meer keuzemogelijkheden bij particuliere verzekeringen!"

Al zo’n 21 jaar werkt Esther Wijnhoud als Particulier Adviseur bij Univé Oost. Ze heeft al heel wat klanten in de Achterhoek geholpen met het afsluiten van passende verzekeringen. ‘Never a dull moment’; zo omschrijft zij haar werk. Voorheen kon Univé Oost haar particuliere klanten alleen Univé-verzekeringsproducten afsluiten. Tot voor kort is daar verandering in gekomen en dat is goed nieuws.

Kop koffie drinken met...

Eshter Wijnhoud

Al zo’n 21 jaar werkt Esther Wijnhoud als Particulier Adviseur bij Univé Oost. Ze heeft al heel wat klanten in de Achterhoek geholpen met het afsluiten van passende verzekeringen. ‘Never a dull moment’; zo omschrijft zij haar werk. Esther: “Iedereen heeft weer andere behoeftes. De ene week spreek ik iemand die zijn kunstcollectie wil verzekeren, de andere week zit ik met iemand om tafel die een huis in eigen beheer gaat bouwen en dan weer een stel dat plannen maakt voor een wereldreis. Ik vind het leuk om hen inzicht te geven in de financiële risico’s die je loopt in een bepaalde situatie en samen met hen uit te zoeken welke verzekering en welke voorwaarden bij hun behoeftes en budget passen.”

“Als bepaalde voorwaarden niet helemaal aansluiten bij de wensen van de klant, kunnen we verder kijken en een deel van het verzekeringspakket elders onderbrengen. " - Esther Wijnhoud

Nieuw aanbod dekt alle behoeftes “Voorheen konden we voor onze particuliere klanten alleen Univé-verzekeringsproducten afsluiten. Tot voor kort is daar verandering in gekomen en kijken wij actiever naar de mogelijkheden bij andere verzekeraars. Als bepaalde voorwaarden namelijk niet helemaal aansluiten bij de wensen van de klant, kunnen we verder kijken en een deel van het verzekeringspakket elders onderbrengen. Dat geeft onze particuliere klanten nog meer keuzemogelijkheden en dat wordt gewaardeerd. Ondanks het elders onderbrengen behoudt men wel één aanspreekpunt voor alle verzekeringsproducten.”

Waarom? De reden waarom Univé Oost voor deze ontwikkeling heeft gekozen is helder. Esther: “Bij Univé staat de klant centraal. We zijn een waardegedreven organisatie die zich continu verbetert. Voor onze zakelijke klanten bestond deze mogelijkheid al, maar we merkten dat particulieren ook behoefte hadden aan een ruimer verzekeringsaanbod. Doordat specifieke voorwaarden per verzekering nog wel eens verschillen, is de kans nu groter dat we een verzekering kunnen vinden die perfect matcht met wensen van de klant.” Voorkomen, beperken, verzekeren “Voordat zo’n advies tot stand komt, is het belangrijk om te weten in welke levensfase de klant zich bevindt. Heeft hij net een huis gekocht of een kind gekregen bijvoorbeeld? Dan is het belangrijk om het verzekeringspakket te herzien zodat men niet voor verrassingen komt te staan. Niet iedereen wil alles verzekeren en dat is uiteraard de keuze van de klant, maar wat wij belangrijk vinden is om hem/haar inzicht te geven in de financiële risico’s die men loopt in bepaalde situaties, hoe je die kunt voorkomen en beperken en daarna pas te kijken wat je echt wilt verzekeren. Periodiek benaderen wij al onze verzekeringsklanten om te inventariseren of het huidige verzekeringspakket nog aansluit op hun situatie. Natuurlijk kan men ons tussentijds ook altijd bellen via 088-3300300 om vrijblijvend een afspraak in te plannen. Wij helpen onze klanten graag, dat is het leukste van mijn vak!”

Persoonlijk advies, altijd in de buurt