Gerda Ter Denge-Alards

Blog namens de Ledenraad

Gerda Ter Denge-Alards, voorzitter van de Ledenraad van Univé Oost, schrijft iedere editie een blog. Ze praat jou graag bij over (toekomstige) plannen en ontwikkelingen maar blikt ook terug op de afgelopen periode: wat is er bijvoorbeeld besproken tijdens de vergadering of themabijeenkomst? Klik op de button en lees wat ze te vertellen heeft!

Lid Ledenraad Univé Oost

Vacature alert!

De Ledenraad is een belangrijk orgaan binnen Coöperatie Univé Oost. De leden van de Ledenraad denken actief en kritisch mee met de Raad van Bestuur en hebben belangrijke besluitvormende bevoegdheden. De Ledenraad van Univé Oost bestaat op dit moment uit 24 leden. Vanwege het aflopen van de zittingstermijn van een aantal leden, zijn wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste kandidaten!

Chris van den Bos

Ledensraadlid aan het woord

Om jou meer kennis te laten maken met de ledenraad van Univé Oost, interviewen we iedere editie een ledenraadslid. Dit keer spreken we Chris van den Bos. Waarom is hij lid? Waar is hij trots op? En wat zijn zijn werkzaamheden? Hij vertel je er graag graag meer over! Lees je mee?

Meer informatie over de Ledenraad