Univé is supporter van de Enschede Marathon

Bereid je samen met Univé voor op 5 kilometer hardlopen!

Univé is de nieuwe partner van de 5 KM tijdens de Enschede Marathon. Om dit te vieren geven wij gratis startbewijzen weg voor de 5 KM Univé FitRUN op 24 april én helpen wij jou bij de voorbereidingen met een uniek trainingsschema!

Hardlopen met Univé, Supporter van Sport én Nikki van Sprang!

Univé Oost vindt het belangrijk om regionale evenementen te ondersteunen. Omdat bij Univé de focus op sport en bewegen ligt past een partnerschap met de Enschede Marathon daar perfect bij. En om dat te vieren geven wij gratis startbewijzen weg voor de 5 KM Univé FitRUN! Doe jij ook mee? Meld je aan vóór 7 april via onderstaande button.

Het sporten willen wij voor iedereen toegankelijk maken en daarom hebben wij samen met Nikki van Sprang, olympisch roeier, een trainingsschema voor 5 KM hardlopen voor jou ontwikkeld. Verschijn goed voorbereid aan de start op 24 april tijdens de Enschede Marathon. Bekijk ook de video's van Nikki!

Bereid je voor op jouw 5 KM met Niki van Sprang! Ontvang het hardloopschema inclusief guide die je vertelt wat je het beste na een training kunt eten. Daarnaast voorkom en beperk je met dit schema de kans op blessures.

De vijf hardlooptips van Niki van Sprang! Niki van Sprang begon zijn hardloopavontuur als leuke activiteit na de Olympische Spelen. Hij besloot destijds alle hardloop apps te downloaden die hij kon vinden, zodat hij goed getraind kon starten aan een halve marathon. Nu wil hij jou coachen en motiveren voor de 5 KM FitRUN van de Enschede Marathon! Benieuwd naar zijn tips?

Hardloop work-out door Niki van Sprang Wist je dat specifieke krachttraining voor beginnende en gevorderde hardlopers leidt tot betere prestaties? Specifieke krachttraining zorgt voor meer spierkracht en een efficiëntere looptechniek. Durf jij de work-out van Niki van Sprang aan?

Lees meer over dit sponsorschap!