Suzan Nijsink, Adviseur Particuliere Verzekeringen

"Vakantie geboekt? Bel of kom langs voor een passende reisverzekering!"

Nu het mooie weer er aan komt, spreekt Suzan veel klanten over hun reisverzekering. Veel mensen maken al plannen voor de zomervakantie. Heb jij jouw vakantie al geboekt? Denk dan aan het afsluiten van een goede reisverzekering!

Kop koffie drinken met...

Suzan Nijsink

In de regio Twente is Particulier Adviseur Suzan Nijsink een bekend gezicht. De ene keer vind je haar in de Univé-winkel in Markelo, dan weer in Enschede, Oldenzaal of Hengelo. Ze kijkt uit naar het voorjaar, want dan is iedereen meestal vrolijk. Suzan: “Veel mensen maken nu plannen voor de zomervakantie en dan komen ze bij ons voor hun reisverzekering. Ik vind het altijd zo leuk om te horen wat die plannen zijn en help hen graag bij het afsluiten of aanpassen van de reisverzekering.”

“Heb je een gloednieuwe caravan gekocht, een kind gekregen of een reis buiten Europa geboekt? Dan is het belangrijk om dat ons te laten weten, zodat wij je goed kunnen adviseren.” - Suzan Nijsink

Even checken “Als iemand bij Univé Oost een verzekering heeft lopen, dan nemen we sowieso iedere vijf jaar contact op met deze klant. Situaties kunnen natuurlijk veranderen en dan is het belangrijk dat je verzekering nog aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Dat geldt dus ook voor je reis- en/of annuleringsverzekering. Heb je bijvoorbeeld een gloednieuwe caravan gekocht, een kind gekregen of een reis buiten Europa geboekt? Dan is het belangrijk om dat ons te laten weten, zodat wij je goed kunnen adviseren. Niemand wil op vakantie verrast worden met het feit dat je onderverzekerd bent en daardoor hoge kosten maakt als er iets onverwachts gebeurt.

Heb je die mooie vakantie geboekt? Bel of kom langs in één van onze winkels. Buiten dat we het erg leuk vinden om je vakantieplannen te horen, checken wij meteen of alles nog klopt en passen we dat aan indien nodig. Zelfs als je op het vliegveld staat, kun je ons nog bellen om je reisverzekering af te sluiten of op werelddekking te zetten. Maar je kunt het natuurlijk beter op tijd regelen. Let op: een annuleringsverzekering moet je wel binnen 7 dagen na boeking afsluiten.” Tips Blijf je deze zomer in Nederland, Duitsland en/of België? Dan heeft Suzan nog een paar goede tips voor je: je kunt je namelijk alléén voor deze landen verzekeren waardoor je premie iets lager uitvalt. Let wel op: ga je een dagje uit in Nederland zonder overnachting? Dat kun je bij pech geen aanspraak maken op je reisverzekering. Bij een dagje uit in België of Duitsland kan dat wel. Ga je op fietsvakantie of neem je je elektrische fiets, racefiets of mountainbike mee op de auto, camper of caravan? Denk dan ook aan een fietsverzekering. Er wordt nog wel eens iets gestolen op campings en vakantieparken. Heb je nog vragen over de actuele regelingen met betrekking tot corona en vakanties? Check dan onze website. Deze is altijd up-to-date. Zelf gaat Suzan deze zomer kamperen in Frankrijk met haar gezin en nog twee bevriende stellen. “Kamperen in een tent is niet echt mijn ding, maar de voorpret is wel heel leuk en daar geniet ik van. Ook omdat ik weet dat ik alles goed geregeld heb. Fijne vakantie alvast allemaal!”

“Zelfs als je op het vliegveld staat, kun je ons nog bellen om je reisverzekering af te sluiten of op werelddekking te zetten. Maar je kunt het natuurlijk beter op tijd regelen. ” - Suzan Nijsink

Op reis zonder zorgen! Bel of kom langs in één van onze winkels voor jouw reisverzekering.