Univé Oost in beweging

Een terugblik op 2020

2020 was een bewogen jaar. Een jaar waarin vooral het coronavirus domineerde. Een jaar dat ons naast alle negatieve effecten, ook veel positiefs heeft gebracht. We bleven volop in beweging. Nu we terugblikken op 2020 vallen ons een paar mooie ontwikkelingen op.

Online bereikbaar Allereerst complimenten aan alle leden die online en telefonisch de weg naar Univé Oost wisten te vinden. Via onze online kanalen zijn wij goed bereikbaar voor jou, zo hebben we gemerkt. Corona heeft ervoor gezorgd dat we anders tegen online werken aankijken, ook vanuit huis.

Onze medewerkers hebben in 2020 voornamelijk thuisgewerkt en zijn daarin erg flexibel geweest. Daardoor konden wij je ook tijdens de coronaperiode goed van dienst zijn en daar zijn we erg trots op.

Univé Oost en hypotheekadvies Naast particuliere en zakelijke verzekeringen bieden we ook hypotheken aan. Het afgelopen jaar hebben we extra ingezet op de groei van onze hypotheekafdeling. En met succes! Het team financieel adviseurs werd uitgebreid en zet zich in voor onafhankelijk en goed hypotheekadvies.

Omdat je niet iedere dag een hypotheek afsluit, is het fijn om iemand naast je te hebben met verstand van zaken. Wanneer je een huis koopt, een huis wilt verduurzamen/verbouwen, wilt verhuizen of huidige hypotheek wilt oversluiten, komt daar veel bij kijken. Dat zoeken onze financieel adviseurs graag voor je uit!

Elkaar helpen De samenwerking met de RegioBank in Ootmarsum en De Lutte kwam dit jaar verder tot stand. Samen met de RegioBank biedt Univé Oost meer dan alleen het traditionele verzekeren tegen risico’s. Het voorkomen van schade en het beperken van de gevolgen krijgt bij Univé volop aandacht. Zo maken we het leven veiliger en zekerder, voor iedereen. Dat komt terug in het risicoadvies voor onze vertrouwde verzekeringsproducten, in nieuwe diensten als Veilig Wonen en Duurzame Zekerheid.

En in 2020 ook met bankzaken via RegioBank. Daarnaast geven we invulling aan ons coöperatieve gedachtegoed met bijzondere evenementen en activiteiten, lokale sportsponsoring en onze maatschappelijke betrokkenheid door de inzet van het Univé Oost fonds. De zekerheid van elkaar helpen, noemen we dat.

Klantverhalen In het najaar van 2020 verschenen de eerste verhalen van onze leden. Zij vertelden over impactvolle gebeurtenissen in hun leven of voor hun onderneming. Univé Oost brengt deze verhalen met emotie, om niet alleen te laten zien wat schade is, maar juist hoe je het kan voorkomen. Want hoe meer schade je voorkomt, hoe minder je hoeft te verzekeren. En dat niet alleen!

Door samen de risico’s op brand, verwonding of inbraak te verkleinen, kunnen we met elkaar veel leed voorkomen. We willen je door de ervaringen van andere leden meer bewust maken van de risico's. Deze verhalen zijn persoonlijk en dichtbij, het zijn verhalen bij jouw uit de buurt. Lees onze klantverhalen. We wensen jullie warme feestdagen en een goed en gezond 2021. Bé Reinders en Jan Thale Haandrikman

Onze adviseurs staan voor je klaar!